vineri, 23 august 2013

Garsoniere noi in Sibiu de vanzare in blocuri noi

                Garsoniere in Sibiu de vanzare in blocuri noi . Va prezentam cateva garsoniere de vanzare situate in diverse zone ale Sibiului, amplasate doar in constructii noi, blocuri noi, in ansambluri rezidentiale noi din Sibiu. garsonierele se afla in blocuri finalizate si intabulate, in blocuri in faza de constructie sau in proiect cu uncepere imediata a constructiei. Prezentam doar garsoniere ale dezvoltatorilor care au experienta pozitiva aneterioara in vederea dezvoltarii imobiliare din Sibiu.

                Zona Turnisor Sibiu

      In zona Turnisor Sibiu gasim garsoniere in cartierul Ogorului, str. Frunzei si str. Ogorului unde gasim garsoniere in blocuri noi finalizate si in faza de constructie intr-un bloc cu 2 scari si cu predare martie 2014 la stadiul de semifinisat avansat cu centrala proprie si calorifere. Pretul garsonierelor incepe de la 21700 euro pentru o grasoniera de 27 mp utili + o terasa de 8 mp .
       In zona Turnisor pe Calea Surii Mici gasim apartamente de 2 camere la pret de garsoniere , compuse din : living + bucatarie si un dormitor, baie cu geam , coridor si un balcon. Apartamentele se predau finisate complet la cheie iar pretul este de 22950 euro. Detalii clic aici

        In urmatorul articol o sa continuam prezentarea grasonierelor noi din Sibiu situate si in alte zone ale Sibiului.
    Contact vanzari directe :
Robert Iordache
tel: 0745633772