luni, 25 noiembrie 2013

Apartamente Sibiu - 2 camere

           Vanzarile imobiliare au deplasare comod anul acesta 2013, ansamblul Roses Garden, este colea de finalizate, 84 de apartamente de 2 si 3 camere , cu transmitere finisate la finalizare.
                 Ansamblul imobiliar Roses Garden este  in Sibiu, regiune Selimbar, in spatele supermarketului Penny Market, str. Ion Ratiu. Ansamblul este compus imobile din 4 imobile de 2 etaje si un toatal de 84 de apartamente. Primele 2 imobile sunt finalizate iar ultimele 2 imobile sunt in curent de terminare. Din totalul de 84 de apartamente mai sunt nevandute ascutis in aiest clipa 15 apartamente.
                   Mai este rastimp sa-ti alegi un odaie, finisat la deslusire pe gustul fiecarui client, amanet suplimentara oferita de constructor, natura superioara a apartamentelor. acestea ar a se cadea fi motive solide fiecine sa te faca sa vizitezi ansamblul si de ce nu sa faci pasaj in ultim in asociatia de propietari Roses Garden.
                  Preturi :
- apartamente 2 camere , finisate de la 25500 euro
- apartamente 3 camere, finisate de la 37500 euro
                 Nu se observa niciunfel de provizion sau alte taxe, se recunoaste si prima casa Domnului, oferim consultanta bancara gratuita prin bancile partenere dezvoltatorului nemiscator. Pentru cei materialist de detalii iata aoace , sfoara de la dezvoltator , la numarul de telefon informatiile necesare sau stabileste o planificare.

Robert Iordache
tel: 0745633772

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu