marți, 29 octombrie 2013

Imobiliare Sibiu - apartamente noi

     
 Apartamente noi de vanzare in Sibiu situate in cel mai nou si mai ambitios ansamblu rezidential din Sibiu. Vorbim de ansamblul Magnolia Residence ,situat in zona de vest a Sibiului, pe Calea Surii Mici, cu acces direct la stada asfaltata.
             Ansamblul se va a edifica pe un domeniu de 5,1 ha , proiect ce cuprinde peste 1200 de apartamente, spatii comerciale, birouri, spatii birouri , un restaurant cu piscina exterioara, situate in imobile de 3 etaje, 4 etaje si de 7 etaje. Dezvoltarea ansamblului se va executa pe mai multe etape de dezvoltare.
            Prima faza de evolutie a ansamblului cuprinde constructia primelor 3 imobile de 3 etaje, cu data de terminare al primelor apartamente la sfarsitul anului 2013. Urmatoarea  faza de dezvoltare ccuprinde constructia a inca 3 imobile de 3 etaje, fiecare imobil de 3 etaje cuprinde un total de 16 apartamente .
             Stadiul de finisare al apartamentelor este de finisat complet, cu toate finisajele pana la faza de finisat la cheie, apartamentele detin cate un balcon si un loc de parcaj particular. apartamentele de la parter au si o gradina  in propietate si pretul se poate modifica .
           Preturi :
- apartamente 2 camere 22950 euro
- apartamente 3 camere 33950 euro

            Pentru acest ansamblu nu se percepe comision, rezervarea apartamentelor se poate face cu un avans de minim 1000 euro, oferim ineficace consultanta bancara in vederea achizitionarii de imobile, pentru detalii apeleaza la agentul nostru de vanzari directe.

Robert Iordache
tel: 0745633772

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu