marți, 24 septembrie 2013

Garsoniere noi in Sibiu de vanzare

         
Garsoniere noi de vanzare in Sibiu , situate in blocuri constructie noua, ansambluri rezidentiale din Sibiu. Garsoniere de vanzare in zona Turnisor , zona de vest a Sibiului, garsoniere cu bucatarie separata, balcon si un loc de parcare inclus in pret.
             Garsonierele din Turnisor se vand la stadiul de semifinisat avansat, si preturile incep de la 21700 euro. Pretul difera in functie de suprafata garsonierei si de modalitatea de plata. Termen de predare a garsonierelor este martie 2014.
             Garsoniere de vanzare mai avem si in Selimbar zona Kaufland si zona Penny Market. Aceste garsoniere pot fi mai degraba apartamente de 2 camere, sunt compartimentate : living + bucatarie, un dormitor, baie cu geam, coridor si balcon. Garsonierele de la Kaufland au 40 mp, se vand la stadiul de semifinisat avansat si pretul este 26500 euro si termenul de predare este iunie 2014.
             Garsonierele din zona Penny Market sunt compartimentate living + bucatarie, dormitor, coridor, baie, balcon si se vand finisat complet la cheie, termen de predare noiembrie 2013 pentru vila 4 si mai 2014 pentru vilele 1 si 3. Preturile incep de la 25500 euro, finisat complet la cheie.
            Alte oferte de garsoniere de vanzare in Sibiu gasiti pe site-ul agentiei Eurosib Imobiliare, sau pe site-ul de prezentare doar de imobile noi in Sibiu unde gasiti  garsoniere de vanzare cu detalii complete .

   Detalii si informatii:

Robert Iordache
tel: 0745633772 , 0745633772

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu