luni, 9 septembrie 2013

Apartamente noi in Sibiu la pret de garsoniere

       Apartamente noi in SIbiu de 2 camere la pret de garsoniere. Apartamentele sunt situate in ansamblul rezidential Magnolia Residence, Sibiu, Calea Surii Mici. Apartamentele au o suprafata de 45 mp si snt compuse din ; living cu bucatarie, un dormitor, coridor, baie cu geam, balcon.
       Stadiul de predare al aprtamentelor este de finisat complet la cheie: centrala termica proprie, calorifere, usi interioare, usa metalica la intrarea in apartament, zugravit, gresie, faianta, obiecte sanitare, instalatii sanitare si electrice realizate, parchet.
        Imobilul este format din parter + 3 etaje, apartamentele de la etajele 1-3 au si balcoane iar apartamentele de la parter au balcoane si gradina privata, si fiecare apartament detine cate un loc de parcare privat. Ansamblul cuprinde peste 1200 de apartamente dispuse in imobile de 3 etaje, 5 etaje si de 7 etaje.
        Dezvoltarea ansamblului cuprinde mai multe etape de dezvoltare. In acest moment suntem in prima faza de dezvoltare a  ansamblului, si anume constructia a primelor 3 imobile de 3 etaje. Termenul de predare al apartamentelor este in noiembrie 2013 la stadiul de finisat complet la cheie. Nu se percepe comision, se accepta si prima casa. Detali clic aici
         Preturi
- apartamente 2 camere, etaje 1-3, finisate, pret 22950 euro
- apartamente 2 camere, parter cu gradina 25 mp, finisat , pret 23950 euro
- apartamente 3 camere, etaje 1-3, finisate, pret 33950 euro
- apartamente 3 camere, parter cu gradina 75 mp, finisat, pret 35950 euro

    Pentru detalii :
Robert Iordache
tel: 0745633772

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu